tiistai 19. heinäkuuta 2016

Kirppislöytöjä

Tykkään kierrellä silloin tällöin kirppiksiä, joten blogissakin tulee aina aika ajoin esiintymään kirppislöytöjä. Nämä seuraavat löydöt ovat perjantaiselta kirppisreissultamme.



Nämä ihanat astiat maksoivat yhteensä 20€. Siinä on 12 lasista pikkulautasta, 12 jälkiruokamaljaa ja sitten tuollainen yksi isompi kulho. Kotona minua kyllä hieman harmitti, sillä huomasin, että kulho oli joskus irronnut jalustastaan ja se oli kiinnitetty paikoilleen liimaamalla. Sinänsä liimajälkeä ei olisi juuri huomannut, mutta kun kulho-osa oli liimattu vinoon, niin lopputulos ei ollut kovin silmää hivelevä. En tajua, miksen huomannut sitä kirpparilla, mutta taisin taas vaan olla niin innoissani, kun löysin jotain ihanaa, etten tullut asiaa niin ajatelleeksi.



Tässä sitten puolestaan kännykkäkotelo 10-vuotiaan tyttäreni Huawei-kännykkään. Maksoi 1€ ja sopii täydellisesti.


Tämä on Kiteen kirkko =) Jos joku ihmettelee, miksi ostin tämän, vaikka emme asu Kiteen lähelläkään, voin vain todeta, etten tiedä. Jokin kuvassa puhutteli minua ja kun otin sen käsiini ja haistoin sen tuoksua, tunsin vanhojen kirjojen tuoksun, jota lapsena rakastin. Tuoksu tuli tietysti hieman kostuneesta pahvitaustasta, jossa luki "Riihijärven kansakoulun johtokunnalta 1962". Joku on sen siis joskus muistoksi kansakoulultaan saanut ja nyt taulua myytiin kirppiksellä hintaan 2,5€.

2 kommenttia:

  1. Huikeita löytöjä! Tykkään myös itse kirppistellä paljon!
    Juuri tänään ajattelin suunnata uuden kirppiksen avajaisiin !

    Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Joo, olen itsekin aika tyytyväinen näihin löytöihin. Aina ei löydä mitään. Joskus löytää paljon. Iloa alkavaan viikkoosi!

    VastaaPoista