perjantai 15. heinäkuuta 2016

Aloitus

Suurin ongelmani blogin aloittamisessa on se, että en kertakaikkiaan tiedä, mikä tämän blogin aihe voisi olla. Haluaisin kirjoittaa perheestäni ja etenkin äitiyden haasteista. Haluaisin ottaa kantaa asioihin ja ilmiöihin. Haluaisin laittaa kuvia kirppislöydöistäni ja lukemistani kirjoista. Oikeastaan haluaisin tämän blogin sisältävän vähän kaikkea, mitä pääni sisällä pyörii. Toivoisin, että blogilla olisi myös lukijoita, koska haluaisin käydä keskustelua ihmisten kanssa, mutta kun selaan muiden kirjoittamia blogeja, tajuan hyvin nopeasti, ettei tämä kotikutoinen päiväkirjani ehkä vedä puoleensa suuria (tai edes pieniä) lukijamääriä. Siitä huolimatta, että kirjoittamisen tiellä tuntuu olevan monia esteitä, aion nyt kuitenkin aloittaa kirjoittamisen jostain ja katsoa, mihin tämä johtaa. 


2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että olet aloittanut kirjoittamaan tätä blogia. <3 Lukijat löytävät varmasti tänne ja kaikki muotoutuu ajallaan. Anna vain tilaa kaikelle ja kasvulle <3 Kiitos vierailusta blogissani! Kävitkö Jaakonmarkkinoilla? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista =) En käynyt, vaikka mieli teki. Meillä on mennyt kesällä vuorokausirytmi niin sekaisin, että se asettaa pientä haastetta kesätapahtumiin ehtimiselle. Huomenna kunnianhimoinen aikomus lähteä klo 10 reissuun...

    VastaaPoista